Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi üzebilirsiniz.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek karlı ortaklıklara gireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine işarettir.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya işaret eder.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek şansının ve bahtının döneceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun süre uçmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments