Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek ona kavuşacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, önemli bir adımınızı veya uzun vadeli bir plan ya da projenizi ilgilendiren olaylarda sakin davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, problemlerinin çözüleceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işarettir.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, tamamen içine kapanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına rivayet eder.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek bir ömür olacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süre işediğini görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun süre namaz kılmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, rızkından ve gelirinden olacağına işarettir.

Rüyada uzun süre banyo yapmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments