Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konulardan veya kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, saygınlık elde edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine delalet eder.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sevdiklerini de koruyacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediği birini görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun süre yürümek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, doğru işler yapacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments