Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, tüm sorunlarının biteceğine, rızkın genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi destekleyebilir.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada uzun süre namaz kılmak işlerinin bozulacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak eskileri yâd edeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments