Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, iftiraya maruz kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, sıkıntılara neden olacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediği arkadaşını görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, çok sevineceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada uzun süre işediğini görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalettir.

Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek adeta sinirden küplere bineceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sözler sarf edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments