Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süre uçmak

Rüyada uzun süre uçmak

Rüyada uzun süre uçmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret eder.

Rüyada uzun süre uçmak gördüyseniz:

  • Eski örneklemeler etkinliğini yitiriyor.

Rüyada uzun süre uçmak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, iftiraya uğrayacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa süreli uçmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süre işediğini görmek yolunda gideceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına yorulur.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek çok başarılı işlere adım atacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments