Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süre görmediği birini görmek

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulur.

Rüyada uzun süre görmediği birini gördüyseniz:

  • Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir.

Rüyada uzun süre uyumak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada uzun süre banyo yapmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre uçmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, çok güzel günler geçirileceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet eder.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, güzel günler yaşanacağına, keyfin kaçacağına delalettir.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments