Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süre yürümek

Rüyada uzun süre yürümek

Rüyada uzun süre yürümek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun süre yürümek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı ya da yeteneklerinizi tamamlayan kişilerle ilişkilerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada uzun süre yürümek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun süre namaz kılmak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, haklılığının anlaşılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Rüyada uzun süredir görmediğin arkadaşını görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun süre işediğini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun süre görmediği birini görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments