Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun süredir görmediği birini görmek

Rüyada uzun süredir görmediği birini görmek

Rüyada uzun süredir görmediği birini görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediği birini gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar almanız huzur ortamının sağlanmasına yardım edebilir.

Rüyada uzun süre işediğini görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalet eder.

Rüyada uzun süre banyo yapmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun süre çiş yapmak sorunların artacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun süre uçmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, saygınlığını yitireceğine yorulur.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek saygın biri haline geleceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun süredir görmediği birini görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun süre görmediğin arkadaşını görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments