Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun siyah etek görmek

Rüyada uzun siyah etek görmek

Rüyada uzun siyah etek görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun siyah etek gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Rüyada uzun siyah etek görmek gönül kapılarını açacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah uzun etek görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kişinin afiyette olacağına delalet eder.

Rüyada siyah uzun etek giymek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada uzun siyah etek giymek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil uzun etek giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun etek görmek çok büyük bir rahata ereceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına inanılır.

Rüyada uzun yeşil etek görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, elinin bolluk göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments