Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kırmızı etek giymek

Rüyada uzun kırmızı etek giymek

Rüyada uzun kırmızı etek giymek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, dilediği gibi yaşayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işarettir.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek gördüyseniz:

  • Tutkuyla yaklaştığınız aktivitelerin içinde yer almanız yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı uzun etek görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada uzun kırmızı etek görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kötü haberler alacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada siyah uzun etek giymek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Rüyada mavi uzun etek giymek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments