Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah uzun etek görmek

Rüyada siyah uzun etek görmek

Rüyada siyah uzun etek görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah uzun etek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada uzun siyah etek görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah uzun etek giymek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulur.

Rüyada uzun siyah etek giymek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah uzun etek görmek rızkın ve kazancın artacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, ömrün uzun olmasına yorulmaktadır.

Rüyada uzun beyaz etek görmek zengin olunacağına, kişinin içinin daralacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe uzun etek giymek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine delalettir.

Rüyada uzun kot etek giymek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments