Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun siyah etek giymek

Rüyada uzun siyah etek giymek

Rüyada uzun siyah etek giymek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, çocuklarının fazla olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah etek giymek gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Rüyada siyah uzun etek giymek kısmetlerinin ve şansının artacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada uzun siyah etek giymek maddi ve manevi olarak destek olacağına, başarılarının azalacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına yorulur.

Rüyada siyah uzun etek görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada uzun siyah etek görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada uzun yeşil etek giymek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada uzun etek giymek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, istihdam edeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek düşmanını alt edeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments