Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun etek görmek

Rüyada uzun etek görmek

Rüyada uzun etek görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet eder.

Rüyada uzun etek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir.

Rüyada uzun siyah etek görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bütçesinin daralacağına yorulur.

Rüyada kırmızı uzun etek görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine işaret eder.

Rüyada uzun yeşil etek görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına yorulur.

Rüyada uzun beyaz etek görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil uzun etek giymek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giymek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe uzun etek giymek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına yorulur.

Rüyada uzun yeşil etek giymek büyük manevi zararlar yaşanacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments