Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ramazanda sigara içmek

Rüyada ramazanda sigara içmek

Rüyada ramazanda sigara içmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kazancın ikiye katlanacağına, saygınlığını yitireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ramazanda sigara içmek gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Rüyada ramazanda sigara içmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, epey bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada ramazanda rakı içmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yüksek bir makama geleceğine, işinde zarar edeceğine delalettir.

Rüyada ramazanda içki içmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet eder.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmamak daha güçlü bir hale geleceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada ramazan pidesi görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına rivayet eder.

Rüyada ramazan pidesi almak garanti olacak makama oturacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ramazan orucu tutmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada ramazan sofrası görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments