Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını sigara içmek

Rüyada başkasını sigara içmek

Rüyada başkasını sigara içmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Rüyada başkasını sigara içmek gördüyseniz:

  • Biraz inatçılaşabilirsiniz.

Rüyada derste sigara içmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada birinin sigara içmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı sigara içmek bahtın açılacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, onu isyan noktasına getireceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta sigara içmek imkânsızı başaracağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının yanında sigara içmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet eder.

Rüyada babanın yanında sigara içmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, mal mülk kazanacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tütün sigara içmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments