Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigaraya içmek

Rüyada sigaraya içmek

Rüyada sigaraya içmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigaraya içmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yaparken doğru kanallarla ilgilenmemeniz uyumsuzluk sorunları yaratabilir.

Rüyada tütün sigara içmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada beyaz sigara içmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işarettir.

Rüyada ramazanda sigara içmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalettir.

Rüyada babanın yanında sigara içmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada birinden sigara alıp içmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaçak sigara içmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek eline para geçeceğine, geleceğinin parlak olacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments