Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor elbise giydiğini görmek

Rüyada mor elbise giydiğini görmek

Rüyada mor elbise giydiğini görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, anne baba duası alınacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına tabir olunur.

Rüyada mor elbise giymek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, başarılarının devamının geleceğine işarettir.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada başkasının mor elbise giydiğini görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli elbise giymek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, mutluluk ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor abiye elbise giymek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada mor uzun elbise giymek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments