Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun mavi etek giymek

Rüyada uzun mavi etek giymek

Rüyada uzun mavi etek giymek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada uzun mavi etek giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi sorumlu hissetttiğiniz durumlarda tartışmalara veya anlaşmazlıklara girmekten kaçının.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi uzun etek giymek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun mavi etek giymek ardından yeni bir işe gireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kot etek giymek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek hayır ve bereketin artmasına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments