Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi uzun etek giymek

Rüyada mavi uzun etek giymek

Rüyada mavi uzun etek giymek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, iyi anlaşacağına, işinden uzaklaşacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, maddi durumun düzeleceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada uzun mavi etek giymek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giymek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada mavi uzun etek görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalet eder.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada pembe uzun etek giymek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun siyah etek giymek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada uzun beyaz etek giymek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments