Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işarettir.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini gördüyseniz:

  • Kafanızdaki değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi uzun etek giymek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun mavi etek giymek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun etek giymek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada uzun kot etek giymek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada sarı uzun etek giymek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments