Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun lacivert etek görmek

Rüyada uzun lacivert etek görmek

Rüyada uzun lacivert etek görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, olmayacak hayallere kapılacağına delalettir.

Rüyada uzun lacivert etek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Rüyada uzun lacivert etek görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada uzun yeşil etek giymek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun etek aldığını görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah uzun etek giymek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments