Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun etek aldığını görmek

Rüyada uzun etek aldığını görmek

Rüyada uzun etek aldığını görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada uzun etek aldığını gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz bazı konularda sizi sıkıştırabilirler.

Rüyada uzun etek aldığını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah uzun etek görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına delalettir.

Rüyada renkli uzun etek giymek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, dertlerden kurtulmaya, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada uzun mavi etek giymek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı uzun etek giymek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah uzun etek giymek çok önemli başarılar elde edileceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bereket ve zenginlik bulacağına işarettir.

Rüyada uzun siyah etek giymek umutsuzluklarını geride bırakacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments