Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kolye takmak

Rüyada uzun kolye takmak

Rüyada uzun kolye takmak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun kolye takmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada uzun kolye takmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada büyük altın kolye takmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, aradığı aşkı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolyeler takmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, kolaylık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada zincir kolye takmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta kolye takmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına yorulur.

Rüyada kalpli kolye takmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt kolye takmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada renkli kolye takmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments