Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük altın kolye takmak

Rüyada büyük altın kolye takmak

Rüyada büyük altın kolye takmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada büyük altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının, duygularınızı ifade edin.

Rüyada büyük altın kolye takmak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, adım atarken çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük kolye takmak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada geline altın kolye takmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuna altın kolye takmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz altın kolye takmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada altın kolyeler takmak rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet eder.

Rüyada altın bilezik kolye takmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, en doğru şekilde öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments