Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zümrüt kolye takmak

Rüyada zümrüt kolye takmak

Rüyada zümrüt kolye takmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, daha fazla para kazanacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada zümrüt kolye takmak gördüyseniz:

  • Belli bir kişi sadece sizin tavsiyelerinizle hareket ederse bir anlaşmanın yapılacağına ikna olabilirsiniz.

Rüyada zümrüt kolye takmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt kolye görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt yüzük takmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt görmek esenliği bulacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine yorulur.

Rüyada zümrüt yüzük almak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments