Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zincir kolye takmak

Rüyada zincir kolye takmak

Rüyada zincir kolye takmak iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına rivayet eder.

Rüyada zincir kolye takmak gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada zincir kolye takmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına tabir olunur.

Rüyada altın zincir kolye görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işarettir.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zincir kolye görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, hızlanacağına alamet eder.

Rüyada altın zincir kolye bulmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada altın zincirli kolye görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments