Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalpli kolye takmak

Rüyada kalpli kolye takmak

Rüyada kalpli kolye takmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kıdem atlayacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalpli kolye takmak gördüyseniz:

  • Olumsuz bir tarafı kendisini objektif görememesidir.

Rüyada kalp kolye takmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret eder.

Rüyada kalpli kolye takmak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada kalpli kolye almak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işarettir.

Rüyada altın kalpli kolye görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada kalpli altın kolye görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş kalpli kolye görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada kalp kolye görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada kalp şeklinde kolye görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments