Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta kolye takmak

Rüyada pırlanta kolye takmak

Rüyada pırlanta kolye takmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta kolye takmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Rüyada pırlanta kolye takmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işaret eder.

Rüyada pırlantalı kolye görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada pırlanta kolye bulmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına işarettir.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak zahmet veren işlerin artacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta kolye almak hasret ve özlem gidereceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta kolye görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments