Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kolye takmak

Rüyada renkli kolye takmak

Rüyada renkli kolye takmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, eline haram para geçeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada renkli kolye takmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz geleceğiniz için önemli olabilecek kişilerle ilişkilerinizi gerebilir.

Rüyada renkli kolye takmak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada siyah inci kolye takmak rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kolye takmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına işarettir.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz altın kolye takmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kalpli kolye takmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sorunlar altında ezileceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine altın kolye takmak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, maddi açıdan ferahlamaya, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments