Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolyeler takmak

Rüyada kolyeler takmak

Rüyada kolyeler takmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, ölümcül hastalıklara işaret, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolyeler takmak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Rüyada boynuna inci kolye takmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, geçim derdi yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada birine gümüş kolye takmak saygınlığına leke sürüleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hac kolyesi takmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, zorluklarının kalmayacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet eder.

Rüyada kolye yüzük takmak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada firuze kolye takmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, en tepkedeki kimse olacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolye küpe takmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada boncuk kolye takmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada zümrüt kolye takmak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments