Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kollu gelinlik giymek

Rüyada uzun kollu gelinlik giymek

Rüyada uzun kollu gelinlik giymek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işarettir.

Rüyada uzun kollu gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Rüyada uzun kollu gelinlik giymek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, başarıya giden yollarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun gelinlik giymek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada uzun kol görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek önemli kişi haline geleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, anne baba dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada uzun gelinlik görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya delalettir.

Rüyada uzun yelek giymek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, başarılarının devamının geleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments