Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yelek giymek

Rüyada uzun yelek giymek

Rüyada uzun yelek giymek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun yelek giymek gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Rüyada uzun yelek giymek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada uzun yelek görmek küskünlüklerin oluşacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yün yelek giymek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tüylü yelek giymek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine delalet eder.

Rüyada çelik yelek giymek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Rüyada deri yelek giymek çok mutlu olunacağına, çirkin sözler işitileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın yelek giymek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, zafer elde edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yelek giydiğini görmek sorunlu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments