Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun gelinlik görmek

Rüyada uzun gelinlik görmek

Rüyada uzun gelinlik görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun gelinlik gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun gelinlik giymek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, sağlığının geri geleceğine işarettir.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada uzun kollu gelinlik giymek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun gelinlik görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, en çetin zorlukların aşılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada uzun bukleli saç görmek ruhsal korkularından da arınacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada uzun sopa görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments