Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet eder.

Rüyada uzun kuyruklu hayvan görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kötülüklerden uzak olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments