Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, ağır günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi mücadele ortamına sokmaya çalışabilirler.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada uzun duvak görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada uzun duvak takmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak huzura erileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulur.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek isteklerinin gerçekleşeceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve duvak görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, işlerin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada gelinlik duvağı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik duvağı takmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments