Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun gelinlik giymek

Rüyada uzun gelinlik giymek

Rüyada uzun gelinlik giymek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz.

Rüyada uzun kollu gelinlik giymek iş hayatında zarar edileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, imkânlarının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun gelinlik giymek tövbe etmeye, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, korkularını yeneceğine tabir olunur.

Rüyada uzun gelinlik görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına yorulur.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, aile saadetinin artacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işarettir.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek tüm dileklerin tutacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çok uzun çizme giymek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, bereketli işler yapılacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments