Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kol görmek

Rüyada uzun kol görmek

Rüyada uzun kol görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, aile saadetinin de artacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına işarettir.

Rüyada uzun kol gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz, bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada uzun kol görmek rahat bir hayat süreceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun kollu gelinlik giymek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun erkek görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün saçını uzun görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun çubuk görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalettir.

Rüyada uzun halat görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada uzun ince yılan görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun bir yol yürümek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, ömrünün uzun olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments