Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek yenileneceğine ve can bulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, çok hayırlı haberler alacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, geçim derdi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz veya sizden gizleniyor olabilecek bilgileri ya da olayları araştırmanız gerekiyor.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek kötüyse düzeleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet eder.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına delalettir.

Rüyada uzun kuyruklu hayvan görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet eder.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, aileye büyük bir ev alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments