Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın ağrıdığını görmek

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada ayağın ağrıdığını gördüyseniz:

  • Şikayetlerinizi yüksek sesle dile getirmeniz gerilimi arttırabilir.

Rüyada birinin ayağının ağrıdığını görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Rüyada ayağı ağrımak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya tabir olunur.

Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek sağlığını da kaybedeceğine, kazancının sürekli artacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine inanılır.

Rüyada ayakları ağrımak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına alamet eder.

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, güzel bir haber almaya delalet eder.

Rüyada başının ağrıdığını görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments