Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun ağrıdığını görmek

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, kazancını iki kat arttıracağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kolunun ağrıdığını gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işarettir.

Rüyada kolu ağrımak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada karnın ağrıdığını görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtı ağrımak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin karnının ağrıdığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada dişlerinin ağrıdığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, darp edileceğine inanılır.

Rüyada dişi ağrımak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments