Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunun ağrıdığını görmek

Rüyada boynunun ağrıdığını görmek

Rüyada boynunun ağrıdığını görmek ekmeğinin azalmayacağına, aileden ayrı kalınacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunun ağrıdığını gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada boynunun ağrıdığını görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ayağı ağrımak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Rüyada birinin karnının ağrıdığını görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada dişini ağrıdığını görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, desteksiz kalacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine alamet eder.

Rüyada gözlerinin ağrıdığını görmek attığı adımların boşa çıkacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments