Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı ağrımak

Rüyada bacağı ağrımak

Rüyada bacağı ağrımak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine inanılır.

Rüyada bacağı ağrımak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağının ağrıdığını görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağı ağrımak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, başarısının yükseleceğine inanılır.

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, zahmetinin çoğalacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ön dişinin ağrıdığını görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, zahmete ve derde düşeceğine, güçten düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, sorunlarını çözeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments