Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada kara yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada kara yılan öldürdüğünü görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kara yılan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren bazı sorunlardan kurtulmanız da mümkündür.

Rüyada kara yılan öldürdüğünü görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada kara yılan öldürmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, resmi bir göreve getirileceğine işaret eder.

Rüyada kara yılanı öldürmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada kara yılanı görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet eder.

Rüyada kara su yılanı görmek istediklerini elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir konuda destek alacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara yılan yakalamak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada kara yılan sevmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments