Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kara yılan görmek

Rüyada iki kara yılan görmek

Rüyada iki kara yılan görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, keyifli günler geçireceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kara yılan gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, ticari ilişkilerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada kara yılan görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kara yılan tutmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kara yılan görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, düzenli bir işe girileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara su yılanı görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda kara yılan görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada kara yılanlar görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalet eder.

Rüyada denizde kara yılan görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kara yılanı görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments