Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yılan öldürmek

Rüyada kara yılan öldürmek

Rüyada kara yılan öldürmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kara yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada kara yılanı öldürmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, parasının ve canın güvende olacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara yılan öldürmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara yılan öldürdüğünü görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük kara yılan görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, hayallerinin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada yatakta kara yılan görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara yılanlar görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda kara yılan görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments