Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kara yılan görmek

Rüyada kocaman kara yılan görmek

Rüyada kocaman kara yılan görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, zorlukların geride kalacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işarettir.

Rüyada kocaman kara yılan gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almalısınız.

Rüyada kocaman kara yılan görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sıkıntılarını aşacağına işaret eder.

Rüyada kocaman kara kedi görmek imkanlarının genişleyeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kara böcek görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman yılan görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kahverengi yılan görmek sebep olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir yılan görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kocaman yılanlar görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments