Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yılan tutmak

Rüyada kara yılan tutmak

Rüyada kara yılan tutmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, geçim derdi çekeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, rızkın genişleyeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara yılan tutmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla iletişime geçmeniz mevcut durumunuzu daha iyi anlamanıza yardım edebilir veya bir sonraki adımınızı daha kolay kurgulayabilirsiniz.

Rüyada kara yılan tutmak rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalettir.

Rüyada kara balık tutmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi tutmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman kara yılan görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde kara yılan görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kara yılan görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine rivayet eder.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kara yılan görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, tartışmaların kavgaya döneceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments