Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara uzun yılan görmek

Rüyada kara uzun yılan görmek

Rüyada kara uzun yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kara uzun yılan gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmekten veya bildiğiniz gibi ilerlemekten korkmamalısınız.

Rüyada uzun kara yılan görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, maddi çıkmazların biteceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara uzun yılan görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta kara yılan görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada denizde kara yılan görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, başarılarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kara yılan görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kara yılan görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara yılan yakalamak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments