Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda kara yılan görmek

Rüyada suda kara yılan görmek

Rüyada suda kara yılan görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, keyifli hale geleceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada suda kara yılan gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Rüyada suda kara yılan görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kara suda yüzmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara yılan öldürdüğünü görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara yılan yakalamak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kara yılan görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, düzenin bozulacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kara yılanı görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine delalettir.

Rüyada uzun kara yılan görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments